车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[广东] 急求红海湾、双月湾、巽寮湾海边酒店订房电话

楼主
如果,呢个星期六(21号)抽起条筋应承带公司几个妹妹仔同事去海边玩,稳左两日所有海边酒店都客满,一房难求,但旅行社问仲有得报团,都唔知系唔系D旅行社霸住晒囤房,有无TX去过留左酒店名片的,可以提供呢几个地点或其他海滩酒店的柜台或相关负责人可以订房的电话?我打去睇下执唔执到S鸡有无人订左退房可以通知下我 。。。唔要网上公布的旅行社订房电话,始终要问黎问去最终得个吉,问前台反而直接D。
有无或订唔订到都多谢晒先!
收藏收藏
沙发
几个妹妹仔同事!!!!交低俾我啦,小漠的房,我手上有,交由我带去啦。。。
板凳
同求。
地板
你打这个电话问问,07528118888,惠东国惠酒店,还是去年通过浩瀚给我的,不过,酒店按5星级装修,去年刚开张,不过听说今年价格涨了,而且这个酒店不在海边的,你自己考虑一下吧
地下室
多谢各位TX,刚刚千辛万苦稳晴狼的朋友订左间红海湾得胜楼的主楼标双,都好过无啦,国惠的上年我屋企人去过,评价都唔错,存住个电话睇十一去唔去先.
原帖由 滨江御轩 于 2010-8-20 09:14 发表
几个妹妹仔同事!!!!交低俾我啦,小漠的房,我手上有,交由我带去啦。。。

交俾你带去?费事阿嫂过黎劈我,都系闪快D好过了..