车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

沙太金轮路口都有枪啊??

楼主
(1018)机动车不在机动车道内行驶的
几时个到有枪架???
收藏收藏
沙发
你走了自行车道,给路边的监控录像拍到了,自己反省下,是不是经常走自行车道吧.
板凳
请问哪个是金轮路口啊?

我去年就有一个金轮路口的~我还不知道是什么位置~

地板
果度有条茂丙在那里栋部DV系度拍嘎啦位置在有个斜坡上间饭店果度,果个路口,的掉头车成日霸住的直行车道等灯掉头,特别系的公交车(例如126路)搞到的直行车一个灯都过不了几多部车,的JJ又不去拍,正扑街来的
地下室
在饭店下面轮胎店门口一辆小面包里面用DV拍的。。  已经很多年了!

其实走左边的掉头车道更快,没几辆车在那里掉头。。而且没有拍照
我有时候都跟着公交车的右边走。到目前没有中招,睇来以后都是走回正常车道了
行各自嘅車道冇問題,不過D車道嘅設置就好有問題,行正常車道要右轉,就要跨過公交車道,仲有u-turn同埋左轉車道,好多地方唔合理,而且冇畀司機就算行錯道都可以合理變道嘅機會,一行錯就兜到乜咁,再加上車冇互相禮讓嘅習慣,所以......

設計和管理廣州交通嘅係一班廢柴,仲要用好多納稅人嘅錢,真係唔知醜字點寫.

唔睇其他,淨係睇香港就知道高效率嘅道路交通系統應該係點嘅..