车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

开张啦

楼主
细佬我噶餐厅正式开张啦,不过未知道会吾会触犯到本网噶广告条例 ,所以吾敢乱发照片贴,希望大家多多来捧捧场
收藏收藏
沙发
咩资料都无点帮衬呢大佬~~
板凳
无资料2

如果能请车网同学齐齐试食,就绝不会触犯任何广告条例
地板
C 班主话一定要听。 讲饮讲吃就最好啦,生意就会来啦。
地下室
一定请大家食,就怕大家吾赏面乍,哈哈

贴返张照片先得,哈哈

---

焖鸡起毛
"闻"字来噶
地点哪里?
地点响浣花路
楼主,讲下啲特色菜先得架,饭堂班友仔食到个嘴刁晒,少啲特色都米洗旨意距地去帮衬啊。

PS:网内同学去是否有67折优惠啊
就在我附近。我去帮衬你。
用好油!!顶@
有冇免费停车?有冇宵夜?有冇十文三支哈啤?有冇特价菜?有冇新张优惠?
噢噢~~忘了说~~祝大鱼老板生意兴隆
各位多谢晒先,呢2日忙到无上来复帖,吾好意思
餐厅既然是叫"鸡",就当然系以最正噶鸡为特色啦,哈哈,卖个关子先
非常欢迎车网同学过来试吓,当然啦,斯班主肯带队就全免试食
地点?地图?停车方便否?
恭喜老板新张大吉!!
具体位置在哪啊?
老程话斋“有冇免费停车?有冇宵夜?有冇十文三支哈啤?有冇特价菜?有冇新张优惠?”
去到系咪响车网朵就有优惠?
原帖由 一条大鱼 于 2010-5-20 12:23 发表
各位多谢晒先,呢2日忙到无上来复帖,吾好意思
餐厅既然是叫"鸡",就当然系以最正噶鸡为特色啦,哈哈,卖个关子先
非常欢迎车网同学过来试吓,当然啦,斯班主肯带队就全免试食

起机  
卖广告,卖关子,卖~~~?
原帖由 三星 于 2010-5-20 17:22 发表
恭喜老板新张大吉!!
具体位置在哪啊?
老程话斋“有冇免费停车?有冇宵夜?有冇十文三支哈啤?有冇特价菜?有冇新张优惠?”

多谢晒大家先,因为昨天刚刚浣花路搞押运整修,的路面搞到成碟斋甘,停车位置就响餐厅后面噶"志高维修厂"免费停放;宵夜我暂时无做,只有午市同夜市;珠江噶专场,有10文3支, ;我地用噶原材料全新鲜,卖完就算,无隔夜噶,所以无咩特价菜;新张优惠系免茶再9折(酒水例外);至于对同学们噶再优惠,我真系好想听吓大家噶意见,反正暂时来讲,我再加送啤酒或者其他饮料或者初生蛋啦!!

呢个店名好啊。。

哈哈,我果日听朋友讲,距想开翻间“酒池肉林”

好的名字是好的开始,迟D一定帮衬~!
全免就唔使了,讲笑姐,无功不受禄

你想在车网圈内做宣传,不如甘啦,当益下同学,两个选择:

1,车网搞番场FB,你给全单67折之类
2,你自选自认做得最好的特色菜,按一桌10-12人左右的份量,收番成本价

PS:准备些现金餐券现场抽奖,准备些高面额小小的奖励给FB后出贴给意见你的同学

如何?FB建议你揾定几个车网相熟的同学帮下手,统计人数、财务之类
今日中午去吃。送水果,送小鸡蛋。可能是我仔好玩。主要吃鸡,鹅,黄鳝 分量大。

我已介绍芳村花园的街坊去吃