车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: 柯林

现在的东S仿佛不是以前的东S了

我在东盛审了7年,尾箱的BabyinCAR贴了7年,一直都没事,上年去东盛个肥仔话车身有贴标签,其他都没问题,一定要复检,XX个肥仔,结果隔离个老点的师傅话撕了就可以了,撕完马上复检过了
lcm7 发表于 2019-3-8 10:30
我在东盛审了7年,尾箱的BabyinCAR贴了7年,一直都没事,上年去东盛个肥仔话车身有贴标签,其他都没问题,一 ...

所以话睇边个搞你架车咯,换个人就唔同结果,我旧年都系贴标贴话唔过,好,哩D外观嘢直观睇到,你话唔得,我都服,但制动哩D嘢,4S上线查过话冇问题,去到“你”检测站话唔过,玩残,最后交完复检费就过,自己谂咯
讲起东S旧年年审就一肚火,台车已经14年,年年年审指标靓过靓女!旧年居然话影相时车架号最后一位不符,佢玛丽隔壁,睇真D原来最后一位有一竖略为浅D,要我整改,咁就真系超级大搞嘢,如果真喺要搞超级多手续,可能仲要去车管所申请,差D玩死,后来用快湿巾擦下搞番掂,我用自己手机影得清清楚楚,玛丽隔壁东SD垃圾相机真喺食屎!领教过。
驻车以前试过一镬,去汽修店拉番紧即刻搞掂。
老牛车 发表于 2019-3-12 20:41
讲起东S旧年年审就一肚火,台车已经14年,年年年审指标靓过靓女!旧年居然话影相时车架号最后一位不符,佢 ...

更多年都过关,哩个年代,咁旧车,边个仲会去偷车改车架号去年审啊,弱智咩,你估佢唔知啊?不过就系搵到少少唔系理由的理由想“创收”遮,应该就系我所讲理由-----预约制之后,你“服务”再好,限制咗佢接单数量,以前系靠“服务”,靠提供“便利”俾车主,吸引多D车去佢度审,依噶只能靠“屎桥”来创收咯。
唔讲唔知,原来依噶既东S咁多嘢玩啊?唔怪之我以前冇留意到咁多车复检,哩次留意,居然半个钟内有7.8台车都系来复检的
老牛车 发表于 2019-3-12 20:44
驻车以前试过一镬,去汽修店拉番紧即刻搞掂。

哩D简单嘢我自己都识得郁手搞,但就算自己拉紧,去到4S上线测过都话驻车好靓咯,又点?唔俾你过的招数多啦,卒之咪要拉成拖刹状态去东S, 交埋钱先至过关,你话如果规定复检10次都唔使交钱,佢仲可以玩哩招?