车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

广东12市公开表态追缴年票欠费 追缴方式出炉

楼主
所以话你班人又怕死又反动,广州250万机动车保有量,如果真系纳入征信黑名单,我绝对个人举脚赞成,最好就即刻纳入,唔好等,我睇下边个官员甘孭哩只锅,250万车主,当你一半无买年票,125万人纳入征信黑名单,何其壮观啊,有车既人,收入一般都有翻甘上下,系社会既主力消费群体,想象一下125万人,无得消费,无得贷款,无得办信用卡。哇。。。。。央行,银监就算越过一切障碍比交通部D人甘做,我睇大把零售商户会出来屌死距啦。哩D甘既官本位恐吓思维,当今只有哩D垃圾官员敢讲出来。搞哩D出来米吓吓你班奴性大既中国人囖,真系要甘操作,你古银行会同你傻。我建议最好听日就全部入晒黑名单,我睇下边个死先,大不了米唔办信用卡,唔贷款,大家都唔好消费,睇下个经济边个死得快D。

车都卖左,过左户,行驶证,乜证都冇,点补买啊?真系急啊,  发表于 2017-1-22 00:53
很给力!  发表于 2017-1-18 14:57
昨晚今日关注郑达也是这样说的  发表于 2017-1-10 10:05

评分

彤哥仔 + 3 很给力!
云哥 + 3 很给力!
避风港 + 2 很给力!
投其所好 + 3 很给力!
cy5765 + 3 很给力!