车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

冒死来托下港哥仔

楼主
话说琴日早上开左台雅阁去到传说中既一级方程式汽修厂换正时皮带,岩见到港哥仔果吓野突然间有种想走既冲动,未见过修车有他甘戴住眼镜斯文靓仔既技术都唔知得唔得;既然来到唯有硬住头皮换啦!点知到就因为哩个决定另我刮目相看....
    他即刻将台车开上架熟练甘拆落D零件,首先惊呆吓;跟住有个靓女拿住支冰冻亚洲汽水过来热情款待..甘热既天气你懂的,心狂喜!午餐时间到左准备出去食饭点知个靓女话已经煮埋我饭,哇~~正,爱心餐 再次狂喜!到左下午3点几我台车终于搞掂,换左正时皮带汽油格同埋波箱油中有搞来其他小问题,埋单果吓心想哩次肯定要一千上下啦,点知港哥仔话车网TX只收老友价4旧水!感动in 要知道他为我台车忙左6粒钟中有铺租水电人工先收4旧;你地话车网有好似港哥仔甘好既TX是咪应该冒死来托下
收藏收藏
沙发
哇~~岩睇翻张贴已经42楼嗱,再次多谢港哥仔车网的TX
板凳
原帖由 云哥 于 5/6/2013 13:34 发表
真想去你讲的那间传说中既一级方程式汽修厂,由小到大没见过传说中既一级方程式汽修厂,也没见过修车靓女请吃饭请喝汽水,亦都没见过4旧水又修车又喝汽水又有靓女陪,又要整6个钟的车的传说中既一级方程式汽修厂,请 ...

云哥,稳港哥仔暗语:修车!你明嘎啦
地板
原帖由 老鹰 于 5/6/2013 18:21 发表
同问,雅阁有正时皮带?不是说走链条不用换的?

雅阁3.5既V6机头是行正时皮带噶,22.02.4是正时链
地下室
原帖由 细君 于 5/6/2013 20:25 发表
4旧水,仲包你餐,好彩唔使比埋奶你饮,

豆奶,港哥好野