车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[四川] 呢排甘多DX经过成都,如果可以帮手带D嘢。

楼主
呢排甘多DX系广州出发经成都去各地,如果行李位有空睇下可否帮车个仔既几部玩具车过黎。电话13903073288

如果可以既话讲报酬好似唔系甘好,到步成都既住宿我A。住宿地理位置系成都市中心,环境就介附3-4星标准喇。

另:成都-西昌或西昌-成都最好唔好行国道108.推荐线路成都(高速)-峨眉(省道306)-峨边-金口河-乌斯河-汉源-石棉-彝海(高速)-西昌。
G108修路地点成雅高速名山段,荥经段,石棉段。S306修路地点乌斯河段.修路基本系单边放,都唔超过1km,唔遇到野蛮驾驶既细车基本误会塞超过1个钟。
峨边-金口河路窄,一边系笔直峭壁,一边系大渡河,小心驾驶,但可以欣赏大峡谷风景。全程大概520km,顺利细车8个钟,大车10个钟。我1个月行2次来回,基本都系行省道。因为有一次行G108系泥巴山塞左我14个钟后就无再行。

收藏收藏
沙发
你说的住的地方,我睡了一小会,哈哈。。。。。。。。。
板凳
甘早就去打冷震?你准备来啊?上回没喝好,这回我又长驻成都了,来了好好喝。我住这你来过的,地址我还要下楼看看门牌号。要是来计划下去牛背山。
地板
唔知你要带滴野有几大(体积),如果唔大无问题.我系两公婆去。
地下室
我就在修建雅西高速!G108确实不好走,从荥经县城到汉源县这段特难走,主要系从花滩场至泗坪场这段,再有就系翻越泥巴山的时候,经常会有堵车!
LZ在驻在成都那个区,我在成都二环与佳宁路交界处的红牌楼广场附近!
原帖由 crm1127 于 2011-8-31 21:19 发表
唔知你要带滴野有几大(体积),如果唔大无问题.我系两公婆去。

系学步车同后面带条棍既果种三轮,如果方便带嘚一部就一部,唔该
原帖由 lqt7401 于 2011-8-31 21:20 发表
我就在修建雅西高速!G108确实不好走,从荥经县城到汉源县这段特难走,主要系从花滩场至泗坪场这段,再有就系翻越泥巴山的时候,经常会有堵车!
LZ在驻在成都那个区,我在成都二环与佳宁路交界处的红牌楼广场附近! ...

我离你好近,就系2.5环靠近武侯大道路口既金楠国际,开车都唔洗5分钟。得闲聚下,研究下雅西高速今年究竟可否通车。因为我成日行呢条路,真系有好多地方连路基都未整,点嘚黎通车。
跟完头先张帖后突然死晒机,上唔到车网,等到依家先上到,听日下午电话联系。我电话13903069325.
点解唔早讲,,今日已经出发了,听日晚上应该到成都了
原帖由 crm1127 于 2011-9-1 01:06 发表
跟完头先张帖后突然死晒机,上唔到车网,等到依家先上到,听日下午电话联系。我电话13903069325.

唔该
原帖由 爱之舞 于 2011-9-1 01:13 发表
点解唔早讲,,今日已经出发了,听日晚上应该到成都了

到咗得闲咪比电话聚下咯