车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: dlovely

天河有无平价油加啊,芳村呢,萝岗呢~~~~比条路行下啦

原帖由 飞侠多多 于 2011-9-5 11:47 发表
楼主有无计过条数啊,一个月加300升油比你稳到便2毫纸一升油既油站加,一个月都系节省60鸡,便3毫呢,90鸡可以做得么,唔通就可以令楼主一家幸福感大增?

呢位同学是同我谂法啦……
原帖由 蓝蓝天 于 2011-9-5 10:18 发表
罗岗暹岗村个加油站7.69,科丰路过去姬堂村个油站都系7.6几,大观路同科学大道交界果个SHELL都比其它油站平D,如果行小新塘行北环收费站前果个加油站7.63
以上系我经常加油加既油站,希望对你有帮助

哈哈,多谢爆料,貌似老公落班都行广园快速多,他这么懒,不知道是否愿意兜路去加油,呵呵
原帖由 大肥猪仔 于 2011-9-5 12:54 发表

楼主,贵咗两毫纸之?,喺你嘅角度来讲,咁就搞成咁?其实建议你买车时应该谂清楚……

贵左两文啊....点计数噶你...我无车,我开的车都不是我的,所以...
原帖由 飞侠多多 于 2011-9-5 11:47 发表
楼主有无计过条数啊,一个月加300升油比你稳到便2毫纸一升油既油站加,一个月都系节省60鸡,便3毫呢,90鸡可以做得么,唔通就可以令楼主一家幸福感大增?

师奶数,男人无办法理解,呵呵...
记得N年前开摩托车,2元一升97.