车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 立花里子

这几天假期。。。车。夜场。。。女。。7仔

原帖由 Shawn 于 2010-9-23 14:13 发表
点会甘容易比你队霖啊?宜家D后生女出来蒲都系三五成群,互相照应车轮战,有么唔掂扣个喉再来过。样子掂D既女仔一早就习惯一晚飞三两个场,练就一身好本领咯。
搞甘辛苦,又要饮又要买两三支酒,最后又唔一定得手, ...

几个月前 n个女女试过 自己汤2锅都要队我汤一锅。。。连我上厕所都要比人监督有没扣喉。。最后都佢地系失败。。。

因为:

车轮战 人地姊妹多 你无识叫返哏上下人数的兄弟帮拖啊?  玩出面请枪? 进来队几杯就走的 不用喝就赶佢出去啦。。一唔系从开始玩到收场 一唔系就拿酒爵 自己追进度。。

而且家阵好公平的 唔玩人多吓人少    斗地主  底半杯 一炸2杯 二炸4杯 三炸8杯  4炸自己拿酒爵队满  地主翻倍。。。。

女女那些 玩息钟 系唔系都几个论住来劈同一个人的手法 已经失效了。。。。
哇,传说中噶车网姑爷仔,年中介唔少女啦。
原帖由 我系肥仔 于 2010-9-23 13:34 发表
系广州,用呢招,收皮啦.....

酒后查车这招  前那排在广州系好煞食的。。。百试百灵   

而且 我发的 都系初级入门  唔系话点好用 但系有招在手  总好过初入浦场on99乜嘢都唔识啊。。始终下里巴人多 阳春白雪少啊

楼上这位仁兄 看怕都系专门挑战难度  唔系人精的邓场都唔沟那只。。。那种就又系另外一个境界了。。。细路远远不及 佩服佩服。。。
路过///////////
这个肥仔可不是一般的肥仔,他手里有货,上面有人!
原帖由 麦香鱼 于 2010-9-23 16:39 发表
这个肥仔可不是一般的肥仔,他手里有货,上面有人!

难道系传说中 过夜费 酒店钱都有人打架争住埋那钟? 哇 那更加系劲抽之境界啦。。。我等小市民,岂敢弄斧。。。惭愧 惭愧。。。
原帖由 christ 于 2010-9-23 08:11 发表
呢个值得商榷,唔好当人地Lulu先得噶,如果佢愿意,你抓FIT都可以比你X,现在的MM毛所谓的啦,关键是合眼缘,纯情少女有几个会去夜场劈酒high爆呢?呵呵~

原帖由 christ 于 2010-9-23 08:11 发表
呢个值得商榷,唔好当人地Lulu先得噶,如果佢愿意,你抓FIT都可以比你X,现在的MM毛所谓的啦,关键是合眼缘,纯情少女有几个会去夜场劈酒high爆呢?呵呵~

现在d mm 就系因为唔系lulu 所以才知道 感觉 眼缘 都系浮云 。。。追求这家野的 最后都系比姑爷仔昆钱或者抓去打针卖x。。。  昆到多金水鱼 银行账号个个月有人存笔数进去才是正路。。。。

去得夜场 你还想沟纯情少女?韩国片咩?
原帖由 越秀山寨 于 2010-9-23 12:49 发表

事后几天,女人街又有人发贴吵到拆天

女人街乃风月烟花之地,你少去D为妙了
强帖要顶
原帖由 banditjzm 于 2010-9-23 17:50 发表

现在d mm 就系因为唔系lulu 所以才知道 感觉 眼缘 都系浮云 。。。追求这家野的 最后都系比姑爷仔昆钱或者抓去打针卖x。。。  昆到多金水鱼 银行账号个个月有人存笔数进去才是正路。。。。

去得夜场 你还想 ...

我既意思就系,去得浦场多的女仔,有H甘易比你厄到,除非佢MC岩完有需要人X佢。或者系烂货,下边已经被人整到松夸夸~
又要买酒又要博运气,都系楼上TX讲的,去东莞南海7就啦!去ONS都唔去浦场啦,督得多小心走火啊~比人设个仙人局,局死自己就麻烦!做人都系稳阵D好,天外有天,人外有人~

睇见楼上最后一句,想起肥仔一句名言:人上有人,肉中有肉……
又要饮酒,又要配钥匙,又要去开房。最后又唔一定得手,就算得手又唔知道有无服务有无技术。不如五丫口大桥直落,转左再转左好过啦。
原帖由 owenowen 于 2010-9-23 20:48 发表
又要饮酒,又要配钥匙,又要去开房。最后又唔一定得手,就算得手又唔知道有无服务有无技术。不如五丫口大桥直落,转左再转左好过啦。

那间野黑店到。。。。猪扒卖雪花牛肉价。。。。。298+3.4.5 打死不去第二次
顶一下,好贴啊!
原帖由 banditjzm 于 2010-9-23 20:51 发表

那间野黑店到。。。。猪扒卖雪花牛肉价。。。。。298+3.4.5 打死不去第二次

98起瓜!
都系简单D好.直接去DG佛山
原帖由 白面 于 2010-9-23 21:05 发表

98起瓜!
都系简单D好.直接去DG佛山

98个头 你问亲肯定系 满左 没 今天人多。。。。格硬推你298

唔好差开话题拉。。。主题系  用流野车钥匙 昆mm啊。。。
风头火势之下,仲去DG、NH?
原帖由 Shawn 于 2010-9-23 14:13 发表
点会甘容易比你队霖啊?宜家D后生女出来蒲都系三五成群,互相照应车轮战,有么唔掂扣个喉再来过。样子掂D既女仔一早就习惯一晚飞三两个场,练就一身好本领咯。
搞甘辛苦,又要饮又要买两三支酒,最后又唔一定得手, ...

阿叔我都系禁话,出来食埋免费西餐自助餐都有啊。
界女系一个永恒嘅话题
又傻又天真,其他不说!
估计实战不好使
04-05年,有不少桑拿的贴,但后来都无晒。

长江后浪推前浪,后生仔,靠你地拉!!