车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[广东] 8.30亲子定向寻宝自驾活动精彩图片回顾..^_^

楼主
多谢车迷网,还有参加了我们这次活动的DX及家人朋友的鼎力支持...大家玩得好开心~~

现在把新鲜滚热辣的PP  发来同大家欣赏...哈哈,.参加了活动的同学睇下见吾见到自己??

是谁的车车?

到达活动现场,壮观车队

楼盘还算挺重视的,还做横额欢迎我们.

免费提供饮品

上午第一个项目:定向寻宝活动前游戏规则讲解时

定向地图,最后留给大家做纪念礼物.

分完组,就准备出发啦..仔仔望住地图话:"爸爸!张地图好迷啊!!,但为左罗奖金!靠你啦爸爸!"

“喂!!主人,,有野玩点少得我地啊?!”

一家四口,出发啦..

唯一由五个小朋友组成的团队,加油!

四眼妹妹,爸爸,我地出发囖~~~~KAKA

仔,你听老豆讲啦,条路线应该甘行家~~~

呢一家八口,阵容强大!!

呢个仔仔劲,因为距先系一家之主,爸爸妈妈听晒距话..

两男加一女..其实都吾一定系个嬲仔既,你睇几和谐....

呢个强!一人组..自己玩晒!~~

终于翻来了!!跑左一个钟...值得既~~~你睇爸爸妈妈女女笑得几甜

嘿呵嘿呵....我终于跑翻来了...但系,其他人呢???

仔,我地得左啦!!!今晚罗奖金翻去加宋!!

一个绝对不会走失的得奖一家..因为三个人都是一个饼印印出来的~~~好温馨...

比赛完仲有抢答环节..奖品一样系..CASH!!抢吖...今晚加吾加到宋睇距家啦...

吃完自助餐,,下午继续趣味运动会.....我投!!..

得左!!又有得加宋啦今晚....

我又来一个!你得我都得!!老婆阿女望住,实吾可以失威!

原来最强系呢个小朋友~~~~真系后生可畏吖.

继续游戏,二人三足!....断臂..原来是这样来的..

小朋友玩游戏,绝对是高手啦...几厉害..

夫妻档.默吾默契呢次仲吾考验到...

下午比赛得奖小朋友....几开心...YEAH..

终于发完啦..希望大家睇得开心~~玩得开心~~~以后都开心...

最后都系果句,多谢支持~~~~
收藏收藏
沙发
等待再来一次.

家中长老有事无来到,走宝...
板凳

哈哈,看到自己了

昨天玩得真开心,谢谢!在上面的图里还找到了自己,耶!!!
地板
原帖由 康记 于 2008-8-31 20:47 发表
等待再来一次.

家中长老有事无来到,走宝...

老康,屋企人紧要!好好照顾..等老人家身体好翻一齐再去玩过
地下室
原帖由 王0917 于 2008-8-31 21:01 发表
昨天玩得真开心,谢谢!在上面的图里还找到了自己,耶!!!

王0917,昨天有没有赢奖金晚黑加宋吖??

重在参与

我们一家坚持完成了整个定向寻宝,虽然没有奖金,但重在参与,很开心。希望下次还有这样的活动。。。
感谢组织者,玩得很开心,谢谢 !

多谢大家参与啦!!!

下次大家多多参与.....有更加精彩嘅活动.....

回复 8楼 的帖子

原帖由 客村 于 2008-8-31 22:25 发表
感谢组织者,玩得很开心,谢谢 !
多谢组织者!工作人员辛苦了!
原帖由 傻茵茵 于 2008-8-31 22:05 发表

老康,屋企人紧要!好好照顾..等老人家身体好翻一齐再去玩过

现在每天去请安。应该好快可以重出江湖啦!多谢关心。
原帖由 康记 于 2008-9-2 09:22 发表

现在每天去请安。应该好快可以重出江湖啦!多谢关心。

少咗你...少咗吾少欢乐啵....
最紧要大家玩得开心,真系好多谢大家对我地工作既支持同认可啊^_^
好玩,就是没经验,要不然就是第一啦