车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

080618觅食日记之京味道@搞笑的神秘礼物

楼主
今天是华哥生日,同班姐妹商量,买左份特别礼物俾距,哈哈~~据闻距已经送左俾某人,唔知某人用得欢唔欢呢?!

今晚好开心啊,第一次误打误撞参加了色盎大赛,无意中击败了烟雨,汗!其实我当时都唔知发生咩事,甚至唔知自己赢左,哈哈~~好檬啊,烟雨好怨枉啊,同我呢点唔识玩既人比赛。

我性格比较内向,唔识主动撩人玩的,不过见到人地玩得开心,我睇睇都觉得开心,总之好兴奋,虽然第二轮比赛都系输左(梗系啦,呢的野始终系有技术含量嘎)但起码唔系2比0,我都好欢欣嘎啦,哈哈~~上次我俾野蛮男友虾,玩乜输乜啊,谂起都好鬼激气啊。

唔讲甘多啦,都是去片啦,还是傻瓜小鸡作品,K前的晚餐,多谢各位观赏。

四个人,点左十个菜

四个人,点左十个菜

神秘生日礼物,笑到我下巴都快掉了

神秘生日礼物,笑到我下巴都快掉了

渝味凉皮,个样几好睇

渝味凉皮,个样几好睇

京酱肉丝,有肥肉,唔岩我

京酱肉丝,有肥肉,唔岩我

木桶牛肉,这个推荐,牛肉入味,看颜色以为好辣,但其实只是微辣,好入味好正

木桶牛肉,这个推荐,牛肉入味,看颜色以为好辣,但其实只是微辣,好入味好正

上汤娃娃菜,个人好喜欢娃娃菜,肥肥嫩嫩甘好得人钟意

上汤娃娃菜,个人好喜欢娃娃菜,肥肥嫩嫩甘好得人钟意

三鲜锅巴,个靓仔端上来就将的汤淋落去锅巴度,搞到我滚水绿脚甘捉影左一张,唉~~的锅巴淋左唔好食的,唯有 ...

三鲜锅巴,个靓仔端上来就将的汤淋落去锅巴度,搞到我滚水绿脚甘捉影左一张,唉~~的锅巴淋左唔好食的,唯有 ...

三鲜锅巴,巴蜀轩的也做得不错

三鲜锅巴,巴蜀轩的也做得不错

五彩皮蛋豆腐,豆腐一向是ME的至爱,加埋皮蛋真系好好味嘎

五彩皮蛋豆腐,豆腐一向是ME的至爱,加埋皮蛋真系好好味嘎

拔丝地瓜,拿上来的时侯不算很热,拍了照再吃,已经拔不了丝了,不好玩!

拔丝地瓜,拿上来的时侯不算很热,拍了照再吃,已经拔不了丝了,不好玩!
收藏收藏
沙发

笑S了~~ 餐前菜:海参一条!真系一绝!!

板凳
海参啊~~~~

yy671 yy671

点解色钟大赛抽5到对你呢????
地板

难为女同胞罗.....

地下室
内向……

我都比较内向,仲内向过你啊,没识尼D海参乜东东,不过误打误撞,色盅玩到第三轮,几有成就感

这东西送比华仔?你自己用适合D吧,戴维斯,但估计茶叶会流口水.
等叔流口水时总喜欢假装说别人
茶叶好劝啊