车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

今晚要出去吃飯, 唔知吃咩好, 同學們有咩好介紹啊?

楼主
一男一女, 唔算情侶, 感情況都唔知去邊度吃飯好, 吃完又唔知做乜好, 各位tx俾D意見啦... (^_^)
收藏收藏
沙发

RE:今晚要出去吃飯, 唔知吃咩好, 同學們有咩好介紹啊?

【(好人一个)回复(cc)的大作】

你是米男果方啊?

如果是的话你可请她去普通的酒楼食饭咯,食完饭可以去D小吧坐下倾下计又或者

就她的兴趣咯!!食乜甘就要睇你地是喜欢食乜喇,ER......帮你吾到,因为我

都是怕点菜的人来噶,嘻嘻
板凳

【(小甄)回复(cc)的大作】
你想唔想同距发展成为情侣先?想就去浪漫的西餐厅撑下小台脚慢慢斟啦,二沙岛塞纳河不错,订位8735 2531。饭后再去沿江路1920轻饮小许,看看情况有无改善啦,有可能唔同晒喇。
如果关系普通又无乜冲动,就随便翻查下楼下旧帖,实有一款岩你地去打发时间架喇

地板

【(cc)回复(好人一个)的大作】

唔該曬, 其實我都好怕點菜架, 只不過系個男仔唔得閑上網, 叫我上網搵下有咩特別D餐廳囉, 不過后來我發覺其實搵食真系幾難架... 我去D網站度查詢餐廳, 但當我見到果D餐廳個名就好似已經無咩食欲啦. :( 所以先上來搵同學幫下手囉. ^_^
地下室

【(cc)回复(小甄)的大作】

二沙岛塞纳河? 聽個名好似幾正播, 二沙岛邊個位置啊? 雖然同呢個男仔就無咩可能架啦, 不過都不妨去試下 :p

禁无信心?星海隔离炸,搞掂距啦!

哈哈... 問題系如果系他想搞掂我, 而我又唔想俾他搞掂, 感點算???

:【 在cc的大作中提到:】
:【(cc)回复(小甄)的大作】
:
:哈哈... 問題系如果系他想搞掂我, 而我又唔想俾他搞掂, 感點算???

食餐饭咋,乜搞到o甘复杂,如果食埋消夜咪渣都无得剩?

:【 在cc的大作中提到:】
:【(cc)回复(小甄)的大作】
:
:哈哈... 問題系如果系他想搞掂我, 而我又唔想俾他搞掂, 感點算???

如果你想搞掂拒,但拒无意思,就请拒食冰糖雪耳炖木瓜,甜到腻果只,实行林死拒
如果拒想搞掂你,但你唔想,就一于请拒食柠檬,仲要青BB果只,酸死拒,问拒怕未

如果拒仲系不知好歹,请拒食埋西北风兼无情雨......不过自己要穿番件羽绒先,唔系冻亲自己

【(cc)回复(大口)的大作】

呵呵... 多謝提點, 以上純屬講笑, 不要當真, 好朋友而已, 吃個飯只為kill time :)

车迷网的TX边有禁易比距得手,梗系玩残距,最多比番餐饭距食,然后叫距执野拜拜啦!如果你唔忍心,那你可能已经爱上人地喇。食完饭至讲啦

系唔忍心架啦, 不過都唔系愛上他, 只不過多個朋友得閑可以出來消磨下時間囉. :)

哈哈,广告时间,最简单的办法就是<a href="http://food.poco.cn">去这里,点进去看看就知道</a>