车迷网

标题: 诅咒新窖路上的五类车仆街早死早着!! [打印本页]

作者: deric    时间: 2015-8-31 21:37
标题: 诅咒新窖路上的五类车仆街早死早着!!
今天下午下班时拍摄的,两条死仆街累人追尾仲要笑淫淫个死样无事一样走开,呢种垃圾早死早着啦!
http://player.youku.com/player.php/sid/XMTMyNDE5NDY1Ng==/v.swf

作者: 303239    时间: 2015-9-1 01:34
真系扑佢个街五类车!诅咒佢下次比套牌车撞重伤,入ICU抢救N日后最终伤重不治。钱医光套牌车又找不到!够唔够狠?
作者: 极力子    时间: 2015-9-1 01:41
原帖由 303239 于 2015-9-1 01:34 发表
真系扑佢个街五类车!诅咒佢下次比套牌车撞重伤,入ICU抢救N日后最终伤重不治。钱医光套牌车又找不到!够唔够狠?

我觉得未够狠,楼下来个更狠的。
作者: rae123    时间: 2015-9-1 06:24

作者: 老牛车    时间: 2015-9-1 06:30
原帖由 极力子 于 2015-9-1 01:41 发表

我觉得未够狠,楼下来个更狠的。

合家富贵啰,掂啦
作者: 荔湖太子    时间: 2015-9-1 08:15
dff
作者: longmanwy    时间: 2015-9-1 08:20
原帖由 303239 于 2015-9-1 01:34 发表

X2
作者: 细细朱    时间: 2015-9-1 08:55
果条路真系好乱,8条车道加中间5、6米宽的绿化带居然还有很多人横穿马路!害人不浅!果度D贱民太多!
作者: 火咀    时间: 2015-9-1 09:07
新窖路上的五类车仆街早死早着!!X2
作者: 憨豆    时间: 2015-9-1 09:18
终有一日,(无牌)泥头车撞五类车造成惨烈事故........屎正腐才会出来整治泥头车五类车。等吧,等呢日的到来。
作者: czsky    时间: 2015-9-1 09:21
这些五类车素质真低,希望恶人自有恶人磨!
作者: coool    时间: 2015-9-1 09:48
大大块五类车整治点竖在那里,五类车反而越来越多,现实版讽刺与幽默。
作者: 速腾仔    时间: 2015-9-1 10:05
一点可行性措施都没...晒鸠气
作者: 我系肥仔    时间: 2015-9-1 10:58
其实.................
作者: VICKI猪    时间: 2015-9-1 11:28
原帖由 憨豆 于 2015-9-1 09:18 发表
终有一日,(无牌)泥头车撞五类车造成惨烈事故........屎正腐才会出来整治泥头车五类车。等吧,等呢日的到来。

冇用,前排河南人民桥引桥试过一部五类车司机逆行俾公交车撞死,E+咪一鸠样。
作者: 劲仔    时间: 2015-9-1 11:53
我日日行新滘路,行了4年了。
全段限速60公里系有道理的。
呢D扑街含家产周街都系,真系嬲都冇用够僵就就撞残距
作者: 晒骆驼    时间: 2015-9-1 12:15
标题: ciji
哩d西人死7快d。
作者: 无厘头    时间: 2015-9-1 12:27
你入去瑞康路/逸景路,就会发现自己被陷于呢滴仆街噶汪洋大海中。
作者: 大肥猪仔    时间: 2015-9-1 12:44
撞死呢啲人咪仲宜咗佢,佢就係求死之嘛,如果真係对自己生命有感觉的人,边会做呢啲事……中国呢类贱民冇得救的啦……撞死佢都便宜了佢……
作者: 力哥哥    时间: 2015-9-1 13:26
个人认为与五类车无关,跟有关部门不做为有密切关系。
作者: deric    时间: 2015-9-1 13:35
原帖由 劲仔 于 2015-9-1 11:53 发表
我日日行新滘路,行了4年了。
全段限速60公里系有道理的。
呢D扑街含家产周街都系,真系嬲都冇用够僵就就撞残距

我而家都觉得有道理, 如果琴日我吾系行紧60,我就系第三部车队埋去.
作者: 周同学    时间: 2015-9-1 18:54
十几年都无办法解决,足已证明广州市ZF多么无能!
作者: 烽火城    时间: 2015-9-1 19:17
原帖由 力哥哥 于 2015-9-1 13:26 发表
个人认为与五类车无关,跟有关部门不做为有密切关系。

X2,
如果捉五类车好似扫毒甘,哼哼....
作者: zengzzg    时间: 2015-9-1 19:59
ZF的问题,解决不了就业,没办法只能拉客,有工作也不想日晒雨淋!
作者: freesoar    时间: 2015-9-1 20:01

作者: 桃园大侠    时间: 2015-9-1 21:59
如果抓到五类车,像汽车一样有钱可以罚,又可以收到,绝对不会是现在这样子,一句话,没有好处的事,谁会去做!
作者: den_18    时间: 2015-9-1 22:19
建议城管来管五类车,好似收乱摆卖档摊一样,收到车的卖烂铜烂铁钱自己入袋,绝对有效
作者: 生生    时间: 2015-9-1 22:55
广骏门口系重灾区,,,,,塞车源头
作者: 爱之舞    时间: 2015-9-2 00:23
曾经有部三路车,逆行冲埋黎,好似规定一定要让距甘,指沟住你黎闹,调理卤味系,如果唔系落雨,真系落车打沟嗨7距
作者: 喵喵猪猪    时间: 2015-9-2 10:03
原帖由 zengzzg 于 2015-9-1 19:59 发表
ZF的问题,解决不了就业,没办法只能拉客,有工作也不想日晒雨淋!
可怜之人必有可恨之处,斋话可怜系唔得架!!
作者: comboy    时间: 2015-9-2 13:57
你入去瑞康路/逸景路,就会发现自己被陷于呢滴仆街噶汪洋大海中。
作者: 新波尔多红    时间: 2015-9-2 21:26
然并卵
作者: 纸上谈兵    时间: 2015-9-3 00:08
标题: 普及下知识
老说五类车,前面四类车分别是什么车?
作者: 周同学    时间: 2015-9-3 17:49
原帖由 zengzzg 于 2015-9-1 19:59 发表

他们D人渣大把工作唔做好唔好?只不过懒!仲有就是拉客就可以大晒!
作者: cocu2000    时间: 2015-9-4 09:05
呢D陷家产快D等天收
作者: fiko    时间: 2015-9-7 22:29
劈死晒呢的扑街就无错嘎啦
作者: JACKY    时间: 2015-9-8 08:50
根本就唔够警力去捉五类车,如果这里的JC和巡逻车的密度好像HK这么多就差唔多,都唔知道的税收去西晒边

欢迎光临 车迷网 (http://www.autofans.cn/) Powered by Discuz! X3.2