车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: 转子引擎

高速+薄胎+小坑=车铃变形,求助!

薄胎有何优点?
乜甘唔小心啊。。。。我部车,你之前个铃又系甘,已经卖左比收买佬了,不过后来我认识左条友,话可以收复到,他系花都的,你可以稳他帮手,电话:13250280117曾

这个胎铃要2000元吗?变形不漏气,不影响平衡就不要去管了,图片中看不出变形,不明显。
原帖由 kenken 于 2009-10-27 13:24 发表
乜甘唔小心啊。。。。我部车,你之前个铃又系甘,已经卖左比收买佬了,不过后来我认识左条友,话可以收复到,他系花都的,你可以稳他帮手,电话:13250280117曾

呵呵,唔怪得上次系中华广场见到你换左套新铃啦!几型!

估唔到甘多同学甘热心肠,多谢晒各位提供信息和意见的同学!
原帖由 banditjzm 于 2009-10-26 13:05 发表

昨晚见到部北斗星。。就系45的胎。。。居然要放气放到1.2斤才能开。。唔系就登到你喊。。。。想下我D 65胎。。。。两斤三?太少!同我加到两斤半!

我果日响汉卡换左胎,都系叫师傅打2.5既气压~~~一样系65既胎~~~
楼主抓得波子既,换个条ling好过啦。有M,何必自寻烦恼...
吾系波子,应该系凌志啊...
在中国的路状也敢用35的胎?楼主你以后要学会自已修复胎铃才行喽!